Fotballtur til England

Gutter 14 år har bestemt seg for at de vil samle inn penger for å reise på en lagtur til England, selvfølgelig med fokus på fotball, men også for å styrke de sosiale båndene, og som en fin avslutning for de som har spilt sammen siden de var 6 år gamle. Om to år vil jo mange av de reise videre på utdanninger og andre ting i livet. Derfor vil de ha innsamlingsaksjoner i løpet av de neste 18 månedene slik at de kan få til en slik tur som avslutning på noen flotte år sammen.

For oss Herlandfolk, så kan det jo være fristende å tenke at man kanskje kunne satset litt penger på noen spennende spill, og kanskje håve inn noen flotte gevinster, som virkelig kunne gitt gutta en flott tur. For oss som har litt kunnskaper om poker, så kunne det vært muligheter å vinne på www.onlinecasinonorge.no. Men det er vel best å overlate det til de private, så kan hver enkelt heller donere sine gevinster til fotballklubben, dersom de vinner :)

Uansett, gevinster eller ikke, så håper vi at guttene klarer å samle inn mer enn nok ,slik at de kan få seg en fotballopplevelse de vil huske for resten av livet!