Hvordan jeg kom meg til Manchester

Jeg har vært håpløst forelsket i Manchester United siden jeg var liten jente. En lørdag sto tv-en på når det var tippekamp. Ingen i familien var egentlig veldig opptatt av fotball. Det var turn som var det store i vår familie. Men nå sto tippekampen på. Manchester United spilte mot Liverpool og tribunene kokte. Jeg ble helt oppslukt av det magiske spillet. Allerede uken etter hadde jeg fått pappa til å betale kontingent, og begynt å spille på Herlands småjentelag. Jeg spilte fotball helt til jeg ble litt over 20 år. Jeg ble aldri spesielt god, men jeg elsker spillet. Og de to lagene mine. Nå vedder jeg på fotball, framfor å løpe rundt på banen. I fjor vant jeg en stor premie, og tok med meg kjæresten min på fotballtur til Manchester for å se Manchester mot Liverpool.

 

Det geniale er at jeg samtidig som å spille for moro og håp om gevinst kan hjelpe Herland Fotball med penger. Jeg setter dem opp som det laget mine penger skal gå til, og så går en pott av pengene jeg spiller for tilbake til klubben. Det er et genialt system, og jeg har i alle fall ikke tenkt å slutte å spille.

 

Manchester United vant forresten kampen vi var på. Med meg og min kjære på tribunen. En helt fantastisk opplevelse, og det er ikke siste gang vi tar turen over for å oppleve den elektriske stemningen. Når jeg en gang får en sønn eller en datter, så skal vi dra dit sammen. Kanskje hun eller han er så heldig å få oppleve den samme forelskelsen… Ingenting hadde gjort meg mer lykkelig.