Om oss

Herland Fotball ble grunnlagt på Frei i 1938.  Fotballklubben har for tiden rundt 700 medlemmer, fordelt på 20 lag i aldersbestemte klasser, ett A-lag for herrer, som spiller i fjerde divisjon og ett for damer, som spiller i andre divisjon. Våre lag spiller kampene sine på Herland kunstgressbane. Klubbens farger er blå og hvit.

Herland Fotball har en daglig leder og en kontormedarbeider på deltid. Ellers baseres store deler av driften på dugnad. Vi har et godt og inkluderende miljø, og spillernes foreldre og familier bidrar både med vedlikehold, arrangementer, vakthold, billettsalg, og steking av vafler. Vårt nye klubbhus, som sto ferdig i 2001, ble bygget hovedsakelig på dugnad.

Klubbens motto er «én for alle, alle for én». I Herland fotball setter vi laget først. Vi er opptatt av å skape samhold blant spillerne og å sette et positivt preg på nærmiljøet. Vi ønsker å skape en sunn og trygg arena for områdets ungdommer, og jobber for å gi gode opplevelser og en følelse av mestring.

Vi har fokus på talentutvikling, og flere av våre tidligere spillere har senere gått videre til en karriere i Tippeligaen. Vi kurser våre trenere jevnlig, og sørger for at de er faglig forberedt på oppgavene de møter. Vi mener alle alderstrinn trenger gode trenere og treningsutvikling, og at lek og moro kan kombineres med sportslig utvikling. På våre sider kan du både lese om klubben vår og innlegg fra våre nye og gamle medlemmer.