Spill og moro

Jeg er ung og singel, og jeg lever livet mitt akkurat på den måten. Unger og kone og familieliv kommer tidsnok, men nå vil jeg leve bare for meg selv. Jeg jobber skift, og bruker fritiden ting jeg liker. Øl, fotball, spill på nett og kamerater. Det er ikke så lenge siden jeg flytta for meg selv. Her på hybelen har jeg rigget opp fett anlegg og min nye pc. Jeg elsker å spille poker utover kvelden. Jeg er ikke så verst, heller. Vinner en hel del. Taper også, selvfølgelig, men ingen store tap hittil. Jeg bruker et spillselskap som lar en del av innsatsen min gå tilbake til et formål jeg har valgt. Jeg har valgt Herland Fotball, klubben fra hjemstedet mitt. Jeg spilte fotball der i mange år, og de fleste kameratene mine er derfra. Jeg har flyttet til en større by, men jeg kommer aldri til å glemme hva klubben, laget og samholdet har betydd for meg. Jeg vet at flere lar sine spillemidler gå til klubben, og sist høst fikk de satt opp noen fine lyskastere på banen. Nå trener de mye bedre, og ligger an til å rykke opp. Gjør de det, så kommer de til å spille flere kamper her i byen i løpet av neste sesong. Gjett om jeg skal stille opp på hver eneste kamp. Jeg har drakta klar. Jeg ser det allerede for meg. Jeg og noen kompiser møtes før kamp, tar et par øl og kommer i stemning. Så er det opp på banen, der vi skal synge oss hese. Det kommer til å bli helt legendarisk. Jeg elsker å stå på tribunen, om det går bra eller dårlig. Da får jeg ut ukas frustrasjoner og føler meg som en del av noe større. Heia Herland!